Ja està aquí el Nadal més especial del Mercat de la Creu Alta!

Aquest any, per tornar a ser una part activa del barri i col·laborar, s’han organitzat diferents activitats, com per exemple la recollida de productes per a nadons juntament amb Càritas o la decoració del Mercat de la Creu Alta que, per primera vegada, s’ha deixat en mans de les escoles del barri i han sigut els infants i les seves famílies les que han reflectit la seva visió.

Aquestes escoles són: L’Escola Samuntada, Servator i Bertran, que faran una instal·lació amb fotografies dels somriures dels infants amb la idea de transmetre la seva il·lusió i alegria, també d’una forma interactiva amb un QR, la llar d’infants Esclop que han preparat un gran arbre de Nadal de desitjos fet amb caixes comptant també amb l’ajuda dels pares, i l’escola Tarrés que decorarà amb garlandes fetes a mà pels infants.

El pròxim 17 de desembre a les 10h podrem veure el resultat de tot aquest projecte, es farà un acte de presentació oficial on estan convidats, en representació de la ciutat de Sabadell, la Montse González, responsable de l’àmbit de desenvolupament econòmic i impuls administratiu a l’ajuntament de Sabadell, la Raquel García, directora i presentadora “Al matí” Ràdio Sabadell, la Cristina Mateo, paradista i presidenta del Mercat de la Creu Alta, i en Manel Rodríguez CEO Fica’t, gerència de mercats municipals.

Aprofitant aquest dia tan especial i per seguir en la línia d’un Mercat més solidari per primera vegada participarem en la Marató de TV3 amb una xocolatada solidària. D’aquesta forma les famílies que vinguin el 17 per veure el que han fet els infants també podran participar fent un donatiu per a la Marató.

 

Paral·lelament, al Mercat es faran diferents activitats com sortejos i tallers per als més petits.

Les activitats per les pròximes dates són:

Divendres 16 de desembre 2022
A les 18:00 sortejos de vals de compra.

Dissabte 17 de desembre 2022
De 10:00 a 12:00 presentació de la decoració de Nadal que han fet les escoles i xocolatada solidària per a la Marató de TV3.

Divendres 23 de desembre 2022
De 17:00 a 19:00 taller infantil “Pizza bota pare Noel” i sorteig de paneres.

Dissabte 31 de desembre 2022
Ens visitarà l’home dels nassos amb el Llaminer.

Dissabte 7 de gener 2023
D’11:00 a 13:00 taller infantil la cara del Rei Mag.

 

 

Desitgem que us agradi i que passeu unes bones festes!